GOLDSMITHS CENTRE

GOLDSMITHS CENTRE

goldsmiths goldsmiths goldsmiths

Post-patinated copper was used for the exterior of the Goldsmiths Centre in Central London. This particular Rainscreen System was constructed from copper and then patinated by hand to give this very unique and stunning finish. Copper is a long lasting traditional material and can be used for a range of different applications and offers excellent abrasion and corrosion resistance.

Contact us for more information about the Post-patinated Copper CGL Rainscreen System and find out how it can be used for your next project.

System – CGL Rainscreen System
Project Name – Goldsmith Centre, London
Material – 1.5mm TECU Brass Copper post patinated 
Supplier – KME & Capisco (hand patination specialists)
Contractor – Oskomera, London 
Architect – John Lyall Architects, London

How can we help?

  • Download NBS Specification
  • Request Pricelist
  • Introductory Offer
  • Get in Touch

Ready to get started? Tell us about your project today